Grupuri de studiu şi de lucru

1. Asociaţia Judecătorilor din Republica Moldova poate avea grupuri de studiu şi de lucru permanente şi temporare, a căror sarcină este studierea chestiunilor juridice şi judiciare naţionale şi internaţionale relevante pentru judecătorii din Republica Moldova. Consiliul Executiv al Asociaţiei Judecătorilor din Republica Moldova poate de asemenea crea grupuri de studiu şi de lucru permanente sau temporare pentru a pregăti proiecte de opinii ale Asociaţiei Judecătorilor din Republica Moldova pe marginea unui sau mai multor chestiuni relevante, care vor fi prezentate Consiliului Executiv într-o perioadă determinată de timp.

2. Consiliul Executiv al Asociaţiei Judecătorilor din Republica Moldova poate crea grupuri de studiu şi de lucru după necesităţi. Fiecare membru al Asociaţiei Judecătorilor din Republica Moldova poate fi numit în grupurile de studiu şi de lucru.

3. Grupul de studiu sau de lucru se stabileşte pe o anumită perioadă, până la realizarea scopului constituirii sale (în cazul unui grup de studiu sau de lucru temporar) sau pentru o perioadă nedefinită (în cazul unui grup de studiu sau de lucru permanent).

4. Fiecare grup de studiu şi de lucru temporar sau permanent are un preşedinte şi un secretar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*

70 − 60 =