La Vadul lui Vodă s-a desfășurat turneul republican de mini-fotbal între instanțele de judecată „Cupa Femida”

În acest weekend, 25 și 26 mai, pe gazonul verde de la CPSM Vadul lui Vodă, într-o asmosferă spectaculoasă și reconfortantă s-a desfășurat  turneul republican de mini-fotbal între instanțele de judecată „Cupa Femida”, eveniment inspirat și organizat de către Asociația Judecătorilor din Moldova cu sprijinul Federației Moldovenești de Fotbal.  La competiție au participat 10 echipe în următoarea componență:  formația Curții Supreme de Justiție, a Curții de Apel Chișinău, cele cinci judecătorii de sector din capitală , dar și echipele consolidate Nord, Sud și Centru.  

Căștigătoare a devenit echipa Curții de Apel Chișinău, care s-a impus categoric în finală, cu echipa Curții Supreme de Justiție, la un scor de 5-0. Pe locul trei, s-a situat selecționata de judecători, regiunea  Centru. Titlul de cel mai bun portar i-a revenit lui Maxim Banov din lotul consolidat Sud, iar cel mai bun jucător a fost recunoscut Ion Bulhac, judecător la Curtea de Apel Chișinău.

La festivitatea de premiere au participat Leonid Oleinicenco, proaspăt ales președinte al FMF, Vladislav Clima, magistratul care sămbătă, 25 mai a fost ales în unanimitate președintele al Asociației Judecătorilor din Moldova, precum și Corneliu Guzun, vicepreședinte al Judecătoriei Centru.